O Aeroklubu Aviator

Tim mladih i najistaknutijih pilota Hrvatske zrakoplovne scene

Aeroklub Aviator je sportski klub osnovan s ciljem promicanja zrakoplovnih sportova, a primarno motornog letenja. Klub okuplja najistaknutije članove Hrvatske zrakoplovne scene te ga stoga predstavlja tim mladih stručnjaka iskusnih u različitim granama zrakoplostva. Tako su članovi tima nosioci komercijalnih pilotskih dozvola s ovlaštenjima za instrumentalno letenje, jednomotorne i  višemotorne zrakoplove. Većina naših pilota su i višegodišnji instruktori budućih pilota s mnogobrojnim iskustvom u zrakoplovstvu. Također, još jedna indikacija da su naši piloti među najboljima jest da članovi našeg tima postižu i odlične rezultate te mnogobrojna odličja na sportskim natjecanjima u zrakoplovstvu i preciznom letenju. Kontinuirano pratimo svjetske trendove u komercijalnoj i sportskoj avijaciji te se istu trudimo približiti Vama. Naši piloti certificirani su kako po Europskoj EASA regulativi (European Aviation Safety Agency) tako i po nacionalnoj CCAA (Croatian Civil Aviation Agency).

Zašto odabrati aeroklub Aviator?

U aeroklubu Aviator Vaše zadovoljstvo je na prvom mjestu, a ukoliko se odlučite odabrati baš nas i poletjeti s nama biti ćete u mogućnosti uživati u odlikama koje nas ističu.

  • SIGURNOST NA PRVOM MJESTU: Naši zrakoplovi tehnički su ispravni i redovno održavani, a posada temeljito školovana za izvanredne situacije. Poduzimamo sve u našoj mogućnosti kako bi Vaš let bio siguran.
  • VRSNI I NAGRAĐIVANI ČLANOVI TIMA: Naš mladi i inovativni tim sačinjavaju članovi raznih grana zrakoplovstva. Vrsni i višestruko nagrađivani piloti i organizacijski stručnjaci omogućiti će Vam doživljaj za pamćenje u luksuznom svijetu zrakoplovstva.
  • LETIMO ZA VAS: U ponudi imamo nekoliko standardnih ruta letova no biti će nam zadovoljstvo prilagoditi rutu Vašim potrebama ukoliko imate želju vidjeti konkretno mjesto.
  • PRIZNATI I LICENCIRANI: Naši piloti i instruktori letenja posjeduju pilotske dozvole s raznim ovlaštenjima: za jednomotorne i višemotorne zrakoplove te instrumentalna ovlaštenja za iste sukladno Europskim - EASA i nacionalnim – CCAA propisima.
Cilj i misija Aerokluba Aviator

Naš primarni cilj jest približiti zrakoplovstvo široj publici kroz uvodni panoramski let te Vam omogućiti doživljaj za pamćenje. Osvještenost o sigurnosti u zrakoplovstvu nam je na profesionalnoj razini te stoga poduzimamo sve potrebne mjere kako bi Vaše iskustvo s nama bilo ugodno i sigurno.

Ponosni smo istaknuti da su naši sportaši kroz svoje karijere bili i dugogodišnji zrakoplovni reprezentativci.

O aeroklubu Aviator

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language