Panoramski let: let avionom kao uvod u zrakoplovstvo

Pridruži nam se u avanturi nezaboravnog leta avionom iznad Međimurja ili Zagreba!

Oduvijek ste se divili vrsnim pilotima i sanjali o tome da im se pridružite? Ispunite svoj san! Povedite svoje najmilije i iznenadite ih zapanjujućim panoramskim pogledima iz zraka. Zakoračite u elitni svijet zrakoplovstva pod vodstvom iskusnih pilota i instruktora letenja. Iskusite kako je to promatrati svijet s visine i postanite Aviator.

Let zrakoplovom: uvodni panoramski let avionom

Kako izgleda let avionom te što Vas očekuje u Aeroklubu Aviator?

Kao ljudi volimo biti spremni na sve te stoga mnoge od Vas, naših budućih letača, zanima što točno mogu očekivati te koji je postupak od ideje do izvršenja.

Prvi korak je Vaša odluka i želja da nam se pridružite u visinama te da postanete bogatiji za jedno iznimno iskustvo. Prije same rezervacije budite sigurni da ste pročitali naša često postavljana pitanja o panoramskim letovima i uvodnom letenju avionom s obzirom na to da će vrlo vjerojatno baš ta sekcija riješiti većinu vaših nedoumica i strahova. Sljedeći korak je korak ka izvršenju, odnosno rezervacija. Na našoj web stranici ispunite rezervacijski obrazac nakon čega ćete biti preusmjereni na podatke za uplatu akontacije odnosno članarine. Pričekajte kratko te će Vam se javiti jedan od članova našeg tima kako bi dogovorili lokaciju i vrijeme.

Odlazak na uvodni panoramski let zrakoplovom

Dalje slijedi upravo ono što želite i čemu se radujete, a to je priprema za let i sam let. U dogovoru s našim osobljem, stići ćete na aerodrom 15-etak minuta prije samog leta kako bi Vam pilot održao kratko sigurnosno predavanje, ukratko opisao avion s kojim ćete letjeti te kako bi obavili administrativne poslove. Smjestili ste se u zrakoplov, pilot pali motor te vrši provjeru rada istog kako bi let bio što sigurniji. Avion tada izlazi na pistu i polijeće, diže Vas u visine.

U ovoj fazi leta razlegadavati ćete krajolik, uživati u bajkovitim vinogradima, modrim jezerima, srdačnim manjim mjestašcima, starim dvorcima, a ako Vam je želja i mogućnost, preletjet ćete i iznad svojeg doma. Pilot će Vam rado rastumačiti sve što Vas zanima vezano za avion ili krajolik iznad kojeg letite. Slikajte, snimite i ovjekovječite upečatljive pejzaže kako bi imali uspomenu s kojom ćete se pohvaliti prijateljima i bližnjima. Po završetku rute pilot će se uputiti prema aerodromu te započeti postupak za slijetanje. U ovom kritičnoj fazi leta molimo da ne ometate pilota kako bi sigurnost ostala na razini. Nakon samog leta, pilot će Vam objasniti kako i kada možete napustiti zrakoplov te se nadamo da ćete kući otići sretni, zadovoljni te da ćete se željeti vratiti u visine.

Rezervirajte svoj uvodni panoramski let avionom i poletite s nama!

Uvodni panoramski let avionom idealan je i dugo pamtljiv poklon za rođendane, godišnjice te druge prigode, a nadamo se i da ćemo u Vama probuditi strast za zrakoplovstvom i visinama. Kako bi Vaš let avionom prošao sigurno, a Vaše iskustvo bilo pozitivno, preporučujemo da prije rezervacije pročitate česta pitanja o letanju avionom a tada i rezervirate svoj let zrakoplovom na linku - Uvodni panoramski let rezervacija.

Rute uvodnih panoramskih letova

Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta.

GRADOVI MEĐIMURJA:

Let obilazi gradove Međimurja: Varaždin, Čakovec, Ludbreg i Novi Marof. Trajanje leta je 30 minuta.

PUT TRAKOŠĆANA:

Ukoliko Vam je želja posjetiti 13. stoljeće i vitezove dvorca Trakošćan u nešto

modernijoj izvedbi posjete, preporučamo Vam ovu rutu: Varaždin, dvorac Trakošćan, Lepoglava, Ivanec. Trajanje leta je 30 minuta.

PEJZAŽI VARAŽDINA:

Kraća ruta Varaždin, Varaždinske Toplice, Čakovec namjenjena je razgledavanju predivnih pejzaža okolice Varaždina, jezera i manjih idiličnih mjestašaca u blizini. Trajanje rute 20 minuta.

LET IZNAD ZAGREBA:

Let avionom iznad Metropole. savršeni način za saznati kako Zagreb izgleda iz ptičje perspektive. Trajanje rute 20 minuta.

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language