Unajmljivanje padobranaca i demo padobranski skokovi

Demonstrativni padobranski skokovi u padobranskom žargonu još zvani i akcijski padobransko skokovi predstavljaju segment padobranstva koji je namijenjen demonstraciji padobranskih skokova gledateljima i upotpunjivanju vaših evenata, priredbi i raznih događanja

najam padobranaca

Demonstrativni padobranski skokovi su izvan aerodromski padobranski skokovi koji se izvode na javnim ili privatnim događanjima poput raznih priredbi, koncerata, vjenčanja, sportskih manifestacija, reklamnih kampanja, razna otvorenja objekata, utakmica isl.

Nije potrebno posebno naglašavati da je padobranstvo samo po sebi gledateljima vrlo fascinantno te veliki broj ljudi padobranski skok smatra jednom od stvari koju treba svakako treba iskusiti u životu. Iz tog razloga, unajmiti padobrance na vašem eventu je nepogrešiv način za privući posjetitelje te ostaviti utisak o kojemu će se pričati još godinama.

Pri izvođenju takvih skokova Aeroklub Aviator Vam nudi i mogućnost dodatnih usluga poput donošenja zastava s Vašim logotipima ili brendom, donošenje raznih poklona i rekvizita (veličine do cca. motorističke kacige), kostimiranje padobranaca, snimanje padobranskog skoka a za čije snimke možete koristiti u reklamnoj kampanji te dobiti autorska prava na njih.

Najam padobranaca

Vaša promidžba kroz naš klub?

Ako ste zainteresirani za sponzorsku suradnju Aeroklub Aviator Vam može ponuditi izradu padobrana s Vašim logotipom a koji će biti korišten na svim padobranskim skokovima, natjecateljskim i demonstrativnim.

Kako takvi padobranski skokovi bez iznimaka privlače poglede gledatelja, te su redovno popraćeni od strane raznih medija tako i padobran s Vašim logotipom predstavlja idealan izbor za promidžbu Vaše tvrtke, brenda ili proizvoda.

Za sva dodatna pitanja ili unajmljivanje naših usluga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca u rubrici "kontakt".

unajmljivanje padobranaca angažman padobranaca

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language