Datum objave: 25.04.2022

Let zrakoplovom kao idealan poklon i prigoda

Jednom godišnje svatko od nas sureće se sa slatkom nedoumicom oko odabira rođendanskih poklona za najdraže, bilo da se radi o roditeljima, prijateljima ili boljoj polovici. Prilikom odabira poklona želja nam je pokloniti nešto unikatno, više sentimentalne nego materijalne vrijednosti te nešto što će se dugo pamtiti. Tim Aerokluba Aviator ima rješenje za Vas!

Dragoj osobi za njen dan poklonite kilometar uzletne piste koji će vas dignuti u visine i ponjeti u avanturu leta zrakoplovom iznad Međimurja ili Zagreba. Darujte doslovno oblake, vjetar i neopisive zalaske sunca kakvi se mogu doživjeti samo iz aviona, darujte uvodni panoramski let zrakoplovom koji nije samo idealan poklon za rođendane, godišnjice i druge bitne trenutke već i prigoda da boljoj polovici iskažete svoje osjećaje ili ju iznenadite nekim prigodnim poklonom. Podjelite s dragom osobom trenutak i iskusite drugi pogled na svijet, a mi ćemo napraviti sve u našoj mogućnosti da taj trenutak uistinu bude poseban i dugo pamtljiv.

Naručite poklon bon još danas klikom na link: Poklon bon za let avionom!


poklon-bon-let-avionom

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language