Datum objave: 19.05.2022

Osvoji panoramski let avionom za do troje osoba! Aeroklub Aviator i MK Airborne poklanjaju!

Ovih dana pruža vam se prilika za iskusiti uvodni panoramski let avionom u aranžmanu Aerokluba Aviator u suradnji s Motoklubom Airborne, prvim moto klubom koji okuplja ljubitelje dva kotača i zaljubljenike u zrakoplovstvo.

Činjenica je da mnogi među nama još nisu imali priliku ili mogućnost isprobati osjećaj koji nastaje kada se po prvi puta odvojimo s tla, bilo da je to let avionom, skok padobranom ili nešto treće stoga za sve one kojima je to neispunjena želja ali i za one koji taj osjeća žele ponoviti, Aeroklub Aviator i Motoklub Airborne zajednički organiziraju ovaj natječaj koji će omogućiti izabranima da polete s nama.

Sretnici koji budu izabrani poletjet će iskusnim pilotima Aerokluba Aviator koji su nosioci komercijalnih pilotskih dozvola u zrakoplovu tipa Cessna 172 i to u trajanju od 20 minuta na lokaciji Varaždin ili Zagreb. Osim pilota navedeni zrakoplov može povesti još dvoje ili troje osoba ovisno o njihovoj zbrojenoj tjelesnoj težini koja ne smije prelaziti 200 kg. Koga ćete povesti do ovo iskustvo leta avionom proživite zajedno dajemo Vama na izbor.

Klikini na link u nastavku da bi saznao kako se prijaviti - besplatni panoramski let avionom.


nagradni-let-avionom2

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language