Datum objave: 26.05.2022

Panoramski letovi i skokovi padobranom s 4000 m u Varaždinu

Skydive Croatia i Tandem Experti ponovno donose vrlo popularne skokove s 4000 metara koji će se održati na Aerodromu Varaždin pod nazivom 2. Skydive Boogie Varaždin.

Skokovi u Varaždinu su namijenjeni svi padobrancima i učenicima padobrancima ali također i svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta i to kroz skokove padobranom u tandemu s našim iskusnim instruktorima.

Termini skakačkog vikenda bit će 25.6. i 26.6.2022.g.

Ovim putem pozivamo sve Hrvatske padobrance ali i one izvan granica Lijepe naše da nam se pridruže na Aerodromu Varaždin i sudjeluju u razvitku padobranstva u Varaždinu. Molimo sve samostalne padobrance da ostale informacije i najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 2. Skydive Boogie Varaždin

Obavijest samostalnim padobrancima: Molimo da obnovite svoje ManifestBud.com profile (Tehnički pregledi, liječnička uvjerenja isl.) da bi početak organizacije prošao što lakše.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Raspored termina za osobe koje su rezervirale tandem skok biti će poslan na e-mail korišten prilikom prijave i rezervacije.

Za one željne malo opuštenijeg iskustva u ponudi svakodnevno imamo i uvodne panoramske letove avionom koje organiziramo svakodnevno. Rezervacije za let avionom ili poklon bonove za let avionom možete pronaći na stranicama našim web stranicama.


2-varazdin-boogie

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language