Datum objave: 28.06.2022

Padobranstvo u Varaždinu – 3. Skydive Boogie Varaždin

Povodom uspješno odrađenog 2. Varaždinskog Skydive Boogie-a, Skydive Croatia i Tandem Experti ponovno donose vrlo popularne skokove s 4000 metara koji će se održati na Aerodromu Varaždin pod nazivom 3. Skydive Boogie Varaždin.

Termini skakačkog vikenda bit će 23.7. i 24.7.2022.g.

Ovim putem pozivamo sve padobrance dobre volje da nam se pridruže na Aerodromu Varaždin i sudjeluju u stvaranju nove padobranske tradicije u Varaždinu. Također pozivamo i sve ono koji se do sada nisu okušali u padobranstvu da rezerviraju svoj tandem skok koji se je pokazao kao savršeni oblik ulaska u padobranstvo i iskušavanju čari padobranstva.

Molimo sve „solo“ padobrance da najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 3. Skydive Boogie Varaždin te molimo  da obnovite (updejtate) svoje ManifestBud.com profile (Tehnički pregledi, liječnička uvjerenja isl.) da bi početak organizacije prošao što lakše.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Raspored termina za osobe koje su rezervirale tandem skok bit će poslan na e-mail korišten prilikom prijave i rezervacije i to nekoliko dana prije početka eventa.

Za one željne malo opuštenijeg iskustva u ponudi svakodnevno imamo i uvodne panoramske letove avionom koje organiziramo svakodnevno s našim partnerima iz Aerokluba Aviator. Rezervacije za let avionom ili poklon bonove za let avionom možete pronaći na stranicama Aerokluba Aviator.

Ostale informacije:

  • Zrakoplov: Pilatus PC-6.
  • Visina skokova: 4000  metara.
  • Lokacija: Aerodrom Varaždin.
  • Funjump ticket: 34 EUR  (250 kn).
  • Tandem skok: 1700 kn + snimanje opcionalno.

Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.


3-varazdin-boogie

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language