Datum objave: 17.07.2022

Izabran dobitnik panoramskog leta sa Aviator ekipom!

Za kraj tjedna donosimo Vam sretne vijesti! Suradnja Aerokluba Aviator i jedinog motokluba koji okuplja ljubitelje zrakoplovnih sportova te vožnje na dva kotača - Motokluba Airborne, usrećiti će budućeg letača. U mnoštvu od nekoliko stotina prijava, Aeroklub Aviator i Motoklub Airborne odabrali su sretnog dobitnika koji je osvojio besplatan uvodni panoramski let avionom. S našim iskusnim pilotima u novi doživljaj poletjeti će IVAN ROBIĆ iz Zagreba. Čestitamo sretnom dobitniku te ga ohrabrujemo da ovo nebesko iskustvo podjeli s njemu dragom osobom.

Ovim putem se također zahvaljujemo svima Vama, našim vjernim pratiocima i sudionicima u nagradnoj igri te nas nastavite pratiti za nove pogodnosti i akcije. Ukoliko ste ipak izuzetno nestrpljivi da zauzmete svoj komad nebeskih prostranstava, sugeriramo da svoj uvodni panoramski let rezervirate već danas na linku panoramski let kao uvod u zrakoplovstvo.


Panoramski let zagreb i varaždin

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language