Datum objave: 19.09.2022

Osvojite panoramski let na radionici engleske gramatike!

U subotu, 24. rujna u 17 sati održat će se hibridna radionicu o redoslijedu riječi u engleskim rečenicama. Radionica je besplatna za polaznike Speak Up-a, a za one koji nisu polaznici, cijena je 150 kuna. Možete sudjelovati na adresi Medveščak 13 ili online, i htjet ćete povesti sa sobom prijatelja. Ili par prijatelja. Ili možda njih desetak :).

Ova radionica prilika je ne samo da naučite kako se pravila redoslijeda riječi razlikuju u hrvatskom i engleskom (a bogme se razlikuju) i da dodatno izvježbate vještine, nego je i prilika da osvojite prilično fenomenalnu nagradu: besplatan panoramski let iznad Miamija ili Zagreba! (Dva su dobitnika, i oba dobivaju besplatnu zračnu turu Zagreba. Dobitnik prvog mjesta može zamijeniti nagradu za besplatnu zračnu turu Čarobnog Grada ako će nam se pridružiti na putovanju ove godine!)

Kako igrati i osvojiti let

Svi sudionici radionice dobivaju 1 bod za svaku osobu koju povedu sa sobom na radionicu i jedan dodatni bod za svaku osobu koja se upiše na tečaj nakon radionice. Dvoje sudionika koji skupe najviše bodova pobijede.

Dolaziš na radionicu?

Registriraj se ovdje!

Često postavljana pitanja

Može li se nagrada pokloniti nekom drugom?

Da.Ako osvojiš, ali želiš nagradu pokloniti nekom, učini to slobodno!

Mogu li osvojiti let u Miamiju ako ne osvojim prvo mjesto?

Samo ako dobitnik prvog mjesta ne planira ići u Miami.

Moram li biti polaznik / trenutno pohađati konverzacijski tečaj da bih mogao dobiti nagradu?

Ne, ne moraš biti trenutni niti bivši student da bi mogao pobijediti. Svi su slobodni sudjelovati u radionici i natjecati se.

Ako se upišem u školu, broji li se moj upis kao bod za mene?

Ne. Broji se kao bod za osobu koja te je pozvala.

Kako ćeš znati tko je koga pozvao?

Sudionici koji su se registrirali na dan radionice popunit će poseban formular u kojemu će navesti imena svih koje su pozvali. Mi ćemo provjeriti posjećenost, izračunati rezultate nakon radionice i objaviti pobjednike :).

Kada se putuje u Miami?

Ovogodišnje putovanje u Miami će ponovno biti u siječnju, ali nećemo znati točne datume do kraja rujna. Ako ste zainteresirani za putovanje, javite se najkasnije do 1. studenoga da saznate više i rezervirate mjesto! Maksimalni broj putnika je 14.

Za sva dodatna pitanja javite se na: jelena@speakupcroatia.com


hrv-za-web

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language