Datum objave: 01.12.2022

Ove blagdane svojim najmilijima poklonite uvodni panoramski let i osvojite dodatni let u našim Božićnim saonicama!!!

Uvijek ste se pitali kako izgleda kada Djed Božićnjak leti iznad grada i nosi poklone? Ove godine možete omogućiti takav let svojim najmilijima da i oni dožive grad iz Djedove perspektive, a imate priliku i vi osvojiti let uoči Božića.

Ove godine omogućite voljenima da ispod bora pronađu idealan poklon -  panoramski let iznad svih borova u gradu. Svakako unikatan i poseban poklon za cijelu obitelj. Na let je moguće poslati do 3 osobe. Da bi darivanje bilo posebno donosimo vam promotivnu akciju gdje svi naručitelji poklon bonova sudjeluju u promotivnoj ponudi gdje kupovinom poklon bona u razdoblju od 1.12.2022 do 24.12.2022. u 23:59h. jednoga od Vas ćemo nagraditi panoramskim letom potpuno besplatno i time uveličati ove blagdane i za Vas.

Da bi sudjelovali u ovoj promotivnoj akciji prilikom kupovine poklon bon napravite sljedeće:

  • u polje „napomena“ upišite kod: DjedicaAviator2022
  • podijelite ovaj članak na vašem Facebooku ili Instagramu. 

Dobitnika ćemo odabrati 25.12.2022. Nagradni panoramski let moguće je izvesti do 24.12.2023.g.

Sretni dobitnik bit će objavljen na našoj web stranici www.aeroklubaviator.com u rubrici "aktualno", a točan termin leta dogovorit će se s dobitnikom u skladu s njegovim mogućnostima i vremenskim uvjetima.

Božićni panoramski let izvesti će se iznad Grada Varaždina, a polijetanje i slijetanje s Aerodroma Varaždin.

Jednostavno je: Vi darujte nekoga, a mi darujemo Vas!!!


Aviator-besplatni-let-bozic

Pratite nas na društvenim mrežama

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language